Hoppá! Világsztár szedte fel Meghan Markle barátnőjét is!

Meghan hercegné barátnője is elkelt, legalábbis ezt állítják hollywood-i források - és egy igazi nagyhalat fogott ki.

Az indiai származású Janina Gavankar hosszú ideje barátnője Meghan Markle-nek. Míg a hercegné a közösségi oldalalkon is létezett, gyakran osztott meg vele közös élményeket is. Tizenhét évvel ezelőtt, 20 évesen ismerték meg egymást, amikor mindketten Hollywood-ba érkeztek, hogy színészi karriert építsenek. Természetesen így Gavankar szintén ott lehetett a királyi esküvőn a meghívottak. között.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Janina Gavankar (@janina) által megosztott bejegyzés,

A színésznő most állítólag egy filmforgatáson ismerte meg Ben Afflecket, és a bennfentesek szerint hamar egymásba is habarodtak. A "Torrance" című alkotás egy korábbi kosárcsillagról szól, aki drog- és alkoholproblémákkal küzd. Csak úgy, mint egyébként Ben Affleck is az életben. Janina Gavankar a filmben egyébként a volt feleségét alakítja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Janina Gavankar (@janina) által megosztott bejegyzés,

"Ha jól tudom, Janinanak nincs most fix kapcsolata, így kedvére találkozgathat Bennel. És állítólag nagyon érdeklődő" - mondta egy bennfentes egy amerikai lapnak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Nos, ez az év nem a Ben Affleck éve eddig. Az alkohol miatt előbb elvonóra kellett vonulnia, majd felesége, Jennifer Garner is elvált tőle. Végül szenvedélybetegsége miatt új barátnője, Shauna Sexton is lelépett.

Talán majd Janina - és akkor Meghant ismét megcsodálhatjuk egy esküvőn!

24 óra