Képtelen eltemetni lányát Anikó! Segítséget kér az Angliában meggyilkolt Mónika édesanyja!

Dolgozni ment a szigetországba, soha nem térhet már haza: két hete holtan találtak rá Mónikára.

A TWN.hu egyedüliként írta meg, június 27-én nyoma veszett Mónikának. A fiatal nő Angliába ment dolgozni, utoljára Stoke-on-Trentben látták. Rokonai nagy erőkkel kezdték el keresni a közösségi oldalakon, de hiába, közel három hete a rendőrök kopogtattak édesanyja otthonában: Mónika meghalt.

A TWN.hu úgy értesült, hogy a nő feltehetően egy gyilkosság áldozata lehet, hivatalos források ezt még nem erősítették meg. Mónika családjának fényképek alapján kellett azonosítania őt. 

Mónika édesanyja most kétségbeesetten kér segítséget! Néhány napja egy terjedelmes bejegyzésében erősítette meg lánya halálhírét, akit szeretne tisztességben eltemetni, de egyelőre képtelen rá.

"Napok óta kerestük a kislányom, akiről egy hete nem hallotunk. Angliába indult dolgozni egy barátnőjéhez. (Bár ne ment volna.) Kerestük nagyon sokáig, de senki nem tudott/akart nekünk segíteni, pedig minden követ megmozgattunk. 07.02-án érkezett a rendőrség itt Vácon, hogy megtalálták őt, de sajnos már nem élt. Nagyon vártuk az egész család haza. Nagyon szeretnénk utolsó útjára elkísérni, de ehhez 1,6 millió forintnak megfelelő GBP-t kellene összeszednünk, amire sajnos nincs elegendő anyagi forrásunk. A második gyermekem vesztettem el, és belehalnék mind én mind pedig a család és a kislányom gyermeke is , ha nem tudnánk utolsó útjára kísérni. Szeretnénk segítséget kérni minden együttérző és jó szándékú embertől, amit előre is köszönünk mind a magam mind a családom nevében." - írta a Facebook-on Anikó, aki szinte napra pontosan hét évvel lánya halála előtt a fiát is elvesztette.

Aki segíteni szeretne a gyászoló édesanyán és családon, itt teheti meg:

MKB:
Prétor János Richárd
10300002-10348995-49010018
IBAN: HU51 1030 0002 1034 8995 4901 0018
Swift/Bic: MKKBHUHB
1056 Budapest, Váci u.38

 

24 óra