Megrázó: áttétet találtak a magyar színésznő tüdején - nem megy több kontrollra

Évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, most ismét kés alá kellett feküdnie. Talós Rita tüdején áttéteket találtak.

Három év rendszeres kontroll után találtak egy foltot Tallós Rita tüdején. A biopszia eredménye negatív lett, de nem akartak kockáztatni, ismét kés alá kellett feküdnie. 

"A férjem rám bízta a döntést, én pedig vállaltam, hogy kivegyék az egyik tüdőlebenyem, hiszen élni akartam. Emlékszem, amikor a melldaganatot közölték velem, pánikba estem, de most a családom is végig nyugodt maradt, és a szeretteim viselkedése rám is hatott" - mondta Rita a Hot! magazinnak.

A Jóban Rosszban egykori sztárja felidézte a beavatkozással kapcsolatos emlékeit is.

"Kiterítve feküdtem, mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem: eggyel a vérnyomásomat ellenőrizték, egy az oxigént adagolta, volt egy katéterem, egy másikat pedig a tüdőmből vezettek ki egy szívóberendezéshez kötve, ami három percenként bekapcsolt. Rohadt egy hangja volt..." - így a színésznő a magazinnak.

Végül egy meglepő döntésébe avatja be a Hot! olvasóit, nem megy több kontrollvizsgálatra.

- Tisztában vagyok azzal, hogy ez egyáltalán nem helyes. Kérek mindenkit, aki ezt a cikket elolvassa: ne kövesse a példámat. Sajnos én túl makacs nő vagyok - mondta Rita, aki szerint a mellrákját egy lelki baj okozta, de ezen szerencsére már rég túl van.

 

24 óra