Fürdeni indult a hotelben ez a dögös sminkes, szörnyű videót rögzített a telefonjával!

Egy méregdrága hotelben foglalt szobát, hogy pihenjen néhány napot a modellből sminkessé lett cicababa. Míg él, nem felejti majd el.

Egy éjszakáért több mint nyolcvanezer forintnak megfelelő dollárt fizetett ki a profi sminkesként dolgozó Hayley Johnsen. Nem sajnált a pénzt, hiszen Kaliforniában, egy látszólag nívós szállodában tölthette a nyaralását.  

Bizony, csak látszólag. A gyönyörű fiatal lány ugyanis csak akkor szembesült azzal, miért is fizetett ki egy kisebb vagyont, amikor érkezése után elhatározta, felfrissíti magát, lezuhanyzik és átöltözik, mielőtt felfedezőútra indul a környéken. Ami a fürdőszobában fogadta, arra azonban nincsenek szavak. Azonnal elővette a telefonját.

"Azt hittem, hogy cukorkák hevernek a padlón, de hamar rájöttem, hogy ezek bizony élőlények. Kukacokkal volt tele az egész fürdő. Százával és egyre többen, csak úgy özönlöttek elő a falból" - magyarázta a feldúltan Hayley a Daily Starnak.

 

A sminkes rendőröket hívott, és kártérítést követelt a szállodától, azonban ők nem voltak hajlandóak fizetni. A lány így közzétette a videóját, hogy mindenki okuljon belőle és jól meggondolja, hol foglal szállást.

24 óra