Lajcsi vajon mit szól? Ilyen bikinis fotókat tölt a netre 18 éves lánya!

Lajcsi sokáig féltette a lányát, aki nem is olyan régen nagykorú lett. A trombitaművész már tehetetlen. 

Galambos Lajcsi gyönyörű lánya leérettségizett, és már a tizennyolcat is betöltötte, így szabadon dönthet élete kérdéseiről. Köztudott, a trombitaművész mindig féltette Bogit, így nem lennénk meglepve, ha sok fejfájást okozna neki, hogy egy ideje nem szólhat bele lánya dolgaiba. Más kérdés: Bogi még sosem okozott fájdalmat szüleinek életvitelével.

Frissítés! Lajcsi lánya időközben privátra állította az oldalát, ami tegnap óta ezer követővel nőtt - a szerk.

 

? #Starmagazinphoto

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

Az egykor a modellkedéssel is kacérkodó lány azonban egyre merészebb képeket oszt meg magáról a közösségi oldalán, így rohamosan nő a rajongóinak a száma is. Alig egy évvel ezelőtt Bogi azt nyilatkozta, érzése szerint fogynia kellene. "Jól érzem magam a bőrömben, nem tagadom, de – mint szinte minden nő – én is tudnék változtatni magamon, ha nagyon muszáj lenne. Ha a modellkedést komolyabban gondolnám, mint anno tettem, akkor néhány kilót fogynom kellene." - mondta a Borsnak.

 

Let’s get away ???

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

Bogi azóta már az első szerelmén is túl van. A korabeli fiúval csak néhány hónapot töltöttek együtt, majd rájöttek, nem egymásnak rendelte őket az ég. Lajcsi így újra aggódhat lánya kérői miatt.

 

#baywatchfeeling ☀️❤️?

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

"Bevallom, régen azért idegesített, amikor egy buliba is utánam küldött valakit, hogy leskelődjön, vagy vigyázzon rám. Szerencsére ez már nincs így. Igaz, azért most is szeret elbeszélgetni mindig azzal, aki épp udvarol nekem. De ma már tudom, csak jót akar, és félt engem" – mondta tavaly a lapnak Bogi.

 

24 óra