Álomesküvőn ment férjhez Luxus Vivi! 50 milliós kabrióval érkezett - fotók

Egybekelt a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien és szerelme, a nála 11 évvel idősebb építészmérnök, Fecsó.

Tegnap délután fél egykor az Istenszülő elhunyta Nagyboldogasszony-székesegyházhoz egy 50 milliós Bentley-vel érkezett meg Luxus Vivi, a szűk utca forgalmát is megakasztotta. "Házasságkötésük ortodox szertartás szerint zajlott, Vivi és Fecsó feje fölé aranykoronát emeltek." - írja a Blikk.

A közeli rokonok és barátokon kívül néhány rajongó is tiszteletét tette a nyilvános rendezvényen. És természetesen ott volt Luxus Vivi két gyermeke, Ariana és Edward Ferenc is. Előbbi egy óra elteltével nehezen viselte édesanyja hiányát és eltörött nála a mécses.

 

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

"Életem egyik legcsodálatosabb pillanata volt ez. Nagyon boldogok vagyunk, és ez már egy örökké tartó kötelék lett kettőnk között" – mondta a lapnak meghatódva Vivien. A buli pedig a jövő héten folytatódik, a 220 vendéget felvonultató luxuslagzit a jövő hét végén tartják. Akkor lesz három ruhája Viviennek, és gyémántokkal kirakott combfixet visel majd.

 

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

"A közel egyórás ceremónia legfontosabb pontjára hiába vártak a jelenlévők, ugyanis nem csattant el a hitvesi csók" - írja a Bors. Az ortodox egyházban nem szokás csókkal megpecsételni a házasulandó felek szerelmét. Közkívánatra a ceremónia végén Fecsó egy Vivi szenvedélyes csókkal kárpótolta a vendégeket.

 

24 óra