Megdöbbentő kijelentést tett Majka a jövője kapcsán

Többszörösen is szerencsésnek érezheti magát, de tudja, rövidesen minden más lesz.

Tévézésről, zenéről beszélgetett Szántó Péter videóblogjában Majoros Péter, aki határozottan kijelentette, ez a fajta televíziózás rövidesen megszűnik. És azt is sejti, mi váltja majd fel.

"Amit én csinálok, az nem fog létezni már 10 év múlva. Szerintem ez egy ilyen kihalófélben lévő szakma lesz. Szerintem az lesz, ha meg is marad a szakma, akkor komplett olyan tévéadás szerintem nem lesz már, hogy elindul reggel hatkor és este kettőkor vége van, hanem olyan lesz, mint egy videótár. Készítünk műsorokat és meg lehet nézni a televízióban bármikor. Ehhez nem kell sok ész. Ehhez tudod, mi kell? Hogy legyen egy kis beszélőkéd, meg, hogy gyorsan reagálj. Aki gyorsan reagál, az sokkal okosabbnak és sokkal talpraesettebbnek tűnhet a televízióban, mint az, aki esetleg nála sokkal okosabb, csak hirtelen nem jut eszébe" - mondta a bloggernek a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője.

Márpedig, ha igaz, amit beszél, akkor feltehetően tényleg csak azok a műsorok maradhatnak talpon, amelyek széles tömegeket érdekelnek. A nézettséget pedig feltehetően a kattintások alapján számolhatják majd ki. Ez alapjaiban rendezheti át a piacot, és nem kizárt, hogy nem csak műsorok, de csatornák is megszűnek majd.

24 óra