Váratlan fordulat! Megvan A Nagy Duett nyertese!

Pumped Gabo és Marcellina, Megyeri Csilla és Gergely Robi, Tóth Andi és Rippel Feri, Wolf Kati és Fodor Rajmund, Erdélyi Timi és Gönczi Gábor, Keveházi Krisztina és Szabó Ádám.

Ők távoztak A Nagy Duett hatodik szériájának döntőjéig, és talán minden idők legerősebb négy duettje jutott be a mai döntőbe. És ami még különlegesebbé teszi a ma estét, a négy párosból háromban kismama állt a színpadon, Balázs Andin kívül Tápai Szabina, Csobot Adél és Kollányi Zsuzsi is babát vár.

A végső győzelemre mindnyájan esélyesek voltak, a versenyt azonban idén is csak egy páros nyerhette meg, így sokan meglepődtek, amikor a nézők szavazatai alapján Liptai Claudia kihirdette, ki az a páros, aki nem jut a legjobb háromba:

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván.

Aztán jött a harmadik kör. Az énekes párok a korábbi előadásokból rabolhattak, azaz választhattak dalt maguknak a döntőre. A Tápai Szabina és Takács Nikolasz, Csobot Adél és Rózsa György, valamint Balázs Andi és Horváth Tamás trió egy-egy újabb produkcióval lepte meg a nézőket, amelyek után kiderült, melyik párosnak nem maradt esélye a végső győzelemre.

Majd pár perccel később Liptai Claudia kimondta a nyertes pár nevét és felrobbant a stúdió!

Kattints a győztes párért!

24 óra