Top 20: a legjobb magyar sorozatok 2000 előttről!

Az Origo ismét megszavaztatta az olvasóit, így kiderült, melyik Magyarország 20 kedvenc tévésorozata a 2000-es év előttről.

"Március 22-én déli 12 órakor lezártuk a szavazást, 209 ezer 449 voks érkezett összesen, így összeállt a hazai netezők-tévézők kedvenc magyar sorozatainak listája. Első körben csak a nagy kereskedelmi tévék indulása előtti produkciók versengtek, így nyilván 21. századi szériák nem kerültek be." - írja az Origo.

A legjobbak közül számos ismert és népszerű sorozat maradt ki, de ez is azt bizonytja, nagyon szoros és kiélezett volt a verseny a legjobb húsz között is. 

Nézzük a TOP 20-at visszafelé!

A Vivát, Benyovszky! egy 1973-1975-ben készült magyar-csehszlovák kaland filmsorozat, amely a Habsburg Birodalomban, a Magyarországon történő török uralom utáni időkben, a Habsburgok uralkodásának idején játszódik.

A Patika egy 1994-es magyar televíziós vígjátéksorozat, Koltai Róbert rendezésében, tizennégy epizód készült belőle.

Az öreg bánya titka Berkes Péter regényéből készített 1973-ban bemutatott magyar, fekete-fehér ifjúsági kalandfilm-sorozat. A minisorozat 5 részből áll, egyenként kb. 30 perces epizódokkal.

A Princ, a katona egy fekete-fehér, 13 részes magyar tévéfilmsorozat. 1966–1967 között készült a Magyar Televízióban. A sorozat a magyar televíziózás második nagy vállalkozása a Tenkes kapitánya után.

Az Éretlenek egy 1995-ben készült magyar televíziós sorozat. Két évadon át futott nagy sikerrel, huszonhat epizód készült belőle. 

Kattints a folytasáért - a győztesekért!

24 óra