EXKLUZÍV! Sebestyén Ági: "Pumped Gabo harminc nővel csalt meg, a legótvarabakkal!"

Tiszta vízet önt a pohárba Pumped Gabo exe!

Sebestyén Ági ma már nyíltan, és kíméletlenül őszintén tud beszélni az elmúlt éveiről, és - mint mondja - véletlenül sem a bosszú vezérli. "Csak az igazságérzetem!" - mondja.

Köztudott: Pumped Gabo és Sebestyén Ági szakítottak, majd az izmos netceleb összejött barátja, Soma exével, Lunával. Ezzel csak az a gond, hogy Soma még szerelmes volt a lányba, így egyszerre vesztette el barátját, és szerelmét.

Ági és Soma ma épp így üzent Gabonak: "Nálam barátsag nem azt jelenti, hogy beteszem más nőjébe..." - közölték az Instagramon. 

 

Nalam baratsag nem azt jelenti , hogy beteszem mas nojebe..?? @sebestyen_agi ✌? #budapest #valovilag #hungary

A post shared by Farkas Soma / VV Soma (@frks22) on

Sebestyén Ági most exkluzív interjút adott a TWN.hu-nak, amiben nyíltan beszélt intim dolgaikról, amelyek szintén hozzájárulhattak a szakításukhoz. De a hűtlenséghez is.

"Legalább harminc nővel csalt meg. Mindezt utólag tudtam meg én is. Miután Gabo összejött Lunával, Soma nekem mindent elmesélt őszintén. Most már tudom, miért költözött külön is. Hogy meglegyen a kis háreme. Soma azt is elmondta, Gabo a bulikból mindig a legótvarabb nőket vitte haza. De ez sem lehet véletlen. Az igazság ugyanis az, hogy Gabo nagyon rossz d**ás. Sokszor mondtam is neki. Lehet, hogy hosszútávon ezt magára vette, és így akarta bizonyítani az ellenkezőjét. Persze, hogy ehhez meg nem bombanőket választ majd. Hozzájuk már kevésnek érezhette magát." - mesélte a csinos szőke nő.

"Egyszer sem sikerült rajtakapnom, mindig ki tudta magyarázni a furcsa dolgokat. Többször találtam óvszert a lakásában, de azt mondta, haverja aludt ott, kiesett,... Egyszer, egyszer meg két nővel volt otthon, de nem nyitott ajtót. Most már tudom, miért nem. Egy picit sem sajnélom, hiszen Lórival nagyon boldog vagyok. Hihetetlen vele a szex, kedves, figyelmes, egy igazi társ és férfi. Lunával meg úgyis ugyanez lesz, de meg is érdemlik" - mondta a TWN.hu-nak Sebestyén Ági.

 

24 óra