Gyászol a világ: elhunyt a Baywatch sztárja - Fotók

Szomorú hír érkezett Hollywoodból - erről a színész egyik közeli barátja számolt be a People magazinnak.

68 éves korában elhunyt a „Baywatch” sztárja, Michael Newman. A Parkinson-kórban szenvedő színész barátja, Matt Felker szerint a színész vasárnap hunyt el „barátai és családja jelenlétében”, „szívkomplikációkat” követően. „Láttam Mike-ot, amikor utoljára eszméleténél volt, rám nézett és azt mondta, igazi Mike-módra: „Épp időben érkeztél”” - emlékezett vissza Felker hol nevetve, hol a könnyeit nyelve a barátjával töltött utolsó pillanatokra.

18 éve küzdött

Newman súlyos betegségét 2006-ban diagnosztizálták, azóta sok minden megváltozott. Erről ő maga mesélt idén augusztusban, amikor a Baywatch című dokumentumfilmet népszerűsítette. „A testem olyan lassan változott, hogy alig vettem észre, de folyamatosan eszembe jut, hogy a Parkinson-kór mostanra az életem középpontjává vált” - mondta.

Michael Newman véletlenül lett híres

Az 1990-es években Newman a Baywatch című népszerű és kultikus sorozat színészeként vált világhírűvé. Pedig ezt nem is tervezte. Valójában vízimentőként keresett munkát, miközben tűzoltónak készült - ekkor fedezték fel. Kezdetben a producer, Gregory J. Bonann tanácsadójaként alkalmazták, és Newman feladata volt a stáb betanítása. Ennek során kapott egy kisebb mellékszerepet - ami végül beépült a sorozatba.

Newman a sorozat 150 epizódjában szerepelt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra