Közzétették Liam Payne boncolási jegyzőkönyvét

Vajon a 31 éves korában elhunyt One Direction zenész, Liam Payne halálos drogkoktélt fogyasztott a halála előtt? A boncolás első eredményei, amelyek állítólag az ABC News amerikai hírcsatorna birtokába kerültek, erre utalnak.

2024. október 16-án Liam Payne lezuhant egy hotel erkélyéről az argentin fővárosban, Buenos Airesben, majd meghalt. A lap beszámolója szerint a sztár szervezetében különböző anyagokat találtak. Állítólag egy úgynevezett „rózsaszín kokain” került elő - egy olyan drogkeverék, amely ketamint és metamfetamint tartalmaz. Továbbá az elvégzett toxikológiai vizsgálatok pozitívak voltak kokainra, benzodiazepinre és crack-kokainra is.

Liam Payne korábbi drogtesztje állítólag negatív volt

Ezek az állítólagos friss eredmények szöges ellentétben állnak azzal, amit az énekes környezetében élők nyilatkoztak az elmúlt napokban. A The Sun című brit bulvárlap nemrég szintén arról számolt be, hogy Payne közvetlenül a halála előtt valóban „tiszta” volt. A brit sztár szeptember 30-án utazott Argentínába, hogy meghosszabbítsa lejárt amerikai vízumát.

Az ottani amerikai nagykövetséggel folytatott párbeszéd során drogvizsgálatnak is alá kellett vetnie magát, hogy bizonyítsa, hogy már nem szed kábítószert. „A nagykövetség szerint szigorú vizsgálatnak kellett alávetnie magát, beleértve a röntgent és a vérvizsgálatot is, hogy kábítószernyomokat keressenek rajta” - mondta egy állítólagos barátja. A halála előtti csütörtökön Payne „teljesen tiszta” volt, és a hétvégén is „teljesen józan” volt egy barátja farmján. Kedden aztán megkapta a követségtől az eredményeket, amelyek bizonyították, hogy nem vett be több drogot. Így a vízumát is jóváhagyták, amelyet pénteken - két nappal a halála után - kapott meg.

Október 19-én, szombaton vált ismertté, hogy Payne még a nyáron bevonult egy elvonóraa, de néhány órával később távozott.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra