A 90-es évek szívtiprója: Te felismernéd az egykori Supermant? - Fotók

A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozat négy évadon keresztül futott az 1990-es évek közepén. Lois szerepében Teri Hatcher tündökölt, társa, a Supermant alakító Dean Cain pedig magába bolondította a világot. Persze: a nőket.

Mi történt a 90-es évek Superman-színészével?

Superman az egyik lefoglalkoztatottabb karakter, ami a filmeket illeti, az első igazi színészekkel készült film 1948-ban került a mozikba, de sokan emlékeznek még a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatra, ami 1993 és 1997 között készült. Az alkotás középpontjában Clark Kent és Lois Lane kapcsolata állt, akiket Dean Cain és Teri Hatcher alakítottak. Míg utóbbi a Született feleségeknek köszönhetően később valódi világsztár lett, addig Cain továbbra is karriert futott be, többek között Susan Mayerként a „Desperate Housewives” című sorozatban, addig Cain körül csendesebbé váltak a dolgok.

Fotó: Profimedia/RedDot

A színész George Tanakaként született, apja addigra elhagyta az anyját, soha nem is találkozott vele. Iskolás évei alatt ugyanabban a baseballcsapatban játszott, mint Charlie Sheen és Rob Lowe, így profi karrierről álmodott, de egy sérülés keresztbe húzta a számításait. Reklámfilmekben, tévéfilmekben kapott kissebb szerepeket, majd Superman filmre is castingolták, de a producer túl fiatalnak gondolta. Aztán mégis ő lett a befutó. Dean Cain számára ez volt a nagy áttörés, de itt évget is ért a nagy karrier. Igaz, utána is több tucat szerepet kapott, de ilyen nagyot és sikereset már nem.

59 éves lesz legközelebb - a rajongói sem ismerik ma már fel! És Te?

Lapozz a folytatásért!

24 óra