A 90-es évek szívtiprója: Te felismernéd az egykori Supermant? - Fotók

Azt, hogy Dean Caint a mai napig a „Superman” szereppel hozzák összefüggésbe, a számos "képregény-kongresszuson" és rajongói találkozón való megjelenése is bizonyítja. 2019-ben még az angliai Liverpoolban megrendezett Comic-Conon is részt vett egykori színésztársával, Teri Hatcherrel.

A VH1 listáján Dean Cain a 33. helyen landolt a „90-es évek 40 legdögösebb dögös pasija” között - írja a Stylebook, majd hozzáteszik: Brooke Shields is valószínűleg így gondolta a 80-as években, Cain és ő ugyanis két évig voltak egy pár, amikor együtt jártak a Princeton Egyetemre. Ezt követően is volt jó pár kapcsolata ismert modellekkel. Majd az ezredfordulón a spanyol playmate Samantha Torresszel jött össze, akitől 2000. június 11-én született meg a fiuk, aki jelenleg vele is él. 

Dean Cain Michiganben született, és a hollywoodi karrierje után 2023-ban fordított hátat Kaliforniának, és vett egy villát Nevadában. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a kaliforniai élet nem lenne összeegyeztethető a keresztény hitével. „Hollywoodban sok züllést látni. Én magam is így éltem, és olyan dolgokat tettem, amire nem vagyok büszke. Bocsánatot kértem ezekért a dolgokért, és megjavultam” - mondta a CBN-nek. 

Dean Cain a hite mellett szerény életet él 3,6 millió eurós, közel másfél milliárdos nevadai villájában. A „Movieguide”-nak adott interjújában elmondta: „Amikor nem dolgozom, a kedvenc elfoglaltságom a kutyáimmal való játék, mert négy kutyám van”. Majd így folytatta: „Szeretek lógni, szeretek sokat otthon lenni, és amit talán nem kéne mondanom, de szeretek videojátékozni a fiammal”.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra