Szerelmes a néhai Ken baba: nem akárkivel vív forró csókcsatát - Fotók

Hosszú volt az út Braziliából Londonig és hosszú volt az út míg Rodrigoból előbb Ken baba, majd Barbie lett. De végre rátalált a szerelem.

Több mint 100 műtéten van túl, és egyes becslések szerint több mint félmilliárd forintot hagyott már ott a plasztikai sebészeknél. nek jóval több mint a felét még férfiként füstölte el. Rodrigo Alves 41 éve született Brazíliában, világhírű azonban Londonban lett, miután kitalálta, élő Ken babává operáltatja magát. A vörös szőnyeges események ünnepelt sztárja lett, az a fura figura, akit mindig érdemes volt meghívni mindenhová, hiszen egyrészt biztos elment, másrészt biztos megcsinálta a remélt hírverést is. Míg nem egy napon...

180 fokos fordulat

Aztán néhány éve megdöbbentette a világot: kijelentette, rossz testbe született. Azért sokan nem lepődtek meg ezen. Majd el is kezdte a nagy átalakulást Kenből Barbie-vá, azaz Rodrigoból Jessicává. Ennek a folyamatnak tett keresztbe egy időre a koronavírus járvány: Jessica alaposan meghízott és majd szét is esett a karatnénban töltött műtétmentes hónapokban. Mára azonban már egy élő Barbie baba - bár gyanítjuk, ez a folyamat soha nem ér már véget. De nem kell már egyedül mennie ezen a nehéz úton, hiszen végre szerelmes.

Forró csókcsatát vívott a párjával, így mutatta meg a fotósoknak!

Galéria: íme az átalakulás és Jessica szexi pasija
  • Ken baba, Barbie, Jessica, szerelem,
  • Ken baba, Barbie, Jessica, szerelem,
  • Ken baba, Barbie, Jessica, szerelem,
  • Ken baba, Barbie, Jessica, szerelem,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra