A tarkójára húzták az arcát, cérnák mindenütt: sokkoló képek a sztáranyukáról - Fotók

Néhány miatt letartóztatási parancsot adtak ki ellene az adócsalási ügy emiatt, Katie Price eközben egy török magánklinikán műttette meg magát. Sokkoló képek érkeztek.

Erre bezzeg van pénz! Katie Price ellen néhány napja azért adtak ki letartóztatási parancsot, mert nem ment el egy tárgyalása, amit az adóügyében tartottak. Pedig a bíró előre közölte, hogy ez lesz a következménye, ő ennek ellenére maradt távol a bíróság épületétől. Jóllehet, jó oka volt rá, ugyanis a napokban ismét Törökországba utazott, hogy egy magánklinikán már a hatodik arcfelvarrásán vegyen részt. Megrázó képek érkeztek róla.

Szoros lett - maradhat?

Véresen, bekötözve, cérnákkal az arcában és tarkóján hagyta el a hétvégén a kórházat a 46 éves botrányhősnő, ráadásul a kisfia, a 22 éves Harvey kísérte őt. A hajkoronájához látszólag kapcsokkal erősítették oda a bőrt, hogy minden korábbinál feszesebb és simább legyen az arca. A sebein méretes tapaszok, a pólóján is fura foltok - a beavazkozások következményei. A The Sun beszámolója szerint az isztambuli Trio kórházban végrehajtott legújabb sebészeti kaland mintegy 11 600 euróba, azaz több mint 4 és félmillió forintba került. Mindez úgy, hogy a modellnek 3,7 millió eurós, azaz közel másfél milliárdos tartozása van az állam felé.

A Katie-ről készült képek kiverik a biztosítékot - kíváncsian várjuk a bíró reakcióját. Részletek a galériában!

 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra