Emlékszel a Taxi-filmek sztárjára? 63 évesen biztos nem ismered fel - Fotók

Többször is összetűzésbe keveredett a törvényekkel az egykor ünepelt sztár, akire későn, 37 évesen talált rá élete szerepe. Azóta meg drog, börtön és botrányok.

Harminc éve a Leon, a profi című filmben olyan nagyságokkal játszhatott együtt, mint Jean Reno, Natalie Portman és Gary Oldman. Aztán alig négy évvel később már ő maga került reflektorfénybe, amikor megkapta a Taxi című alkotás főszerepét. Így 1998-ban a francia színészt, Samy Naceri-t az egész világ Daniel Morales-ként ismerte meg. Mivel a film váratlanul népszerű lett, így a következő években sorra készültek a folytatások, a legutolsó, a negyedik rész 2007-ben került a mozikba.

Mélypontok sorozata

Az algériai apa és francia anya gyermekeként született Naceri már ismert sztárként is többször összetűzésbe keveredett a törvényekkel a Wiki szerint, "2003-ban drogvisszaélés miatt 8 hónap felfüggesztettet kapott, a jogosítványát 3 évre bevonták, és 5000 eurós bírságot kapott azért, mert egy út menti incidensben összetört egy autót, és megtámadott egy embert" - írják. 2005-ben egy hamutartóval támadt egy férfira egy étterem előtt, 2006-ban rasszizmus miatt ült, 2007-ben megszúrt két biztonsági őrt, gyilkossági kísérlettel vádolták meg. De volt pszichiátrián is, gyógyszertúladagolás miatt.

63 éves lett az egykori "taxisofőr" - ma már a rajongói sem ismerik fel! Képek a galériánkban!

Galéria: 33 évvel fiatalabb bombázót szeret a Taxi sztárja
  • Taxi, film, főszereplő,
  • Taxi, film, főszereplő,
  • Taxi, film, főszereplő,
  • Taxi, film, főszereplő,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra