Ezért tiltották le a Született feleségek sztárját a társkereső appban - Fotók

Évek óta szingli a Született feleségek sztárja, hogy megtalálja az élet férfiját, Teri Hatcher kipróbálta a társkereső platformokat is. Ám mielőtt még randizhatott volna, letiltották.

Gyönyörű, gazdag és híres, Teri Hatcher mégsem talál férfit maga mellé. Legalábbis az interneten nem. A Született feleségek színésznőjét letiltották egy társkereső alkalmazáson, így most felszámol az online társkereséssel is. Az 59 éves nő többek között a "Hinge" alkalmazást is szerette volna kipróbálni. "Még mielőtt randira került volna sor, kidobtak" - mondta felháborodva a színésznő az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

Önmaga klónja

A társkereső alkalmazás lazért dobta ki a Hollywoodi sztárt, mert a felhasználók azt állították, hogy csak "tetteti" magát Teri Hatchernek. Mindezt azért, mert nem reaált a potenciális rendikra."Volt elég ember, akinek egyszerűen nem válaszoltam, mert olyanokat írtak nekem, hogy "Még mindig igazi és látványos vagy?". Hamar rájöttem: oké, itt nincs senki, akivel randizni szeretnék. Ez nem nekem való hely" - mondta. Aztán a félreértés tisztázódott, de addigra Teri elvesztette az érdeklődését az online randik iránt.

"Valószínűleg butaság volt kipróbálni"

- összegezte az online társkereséssel kapcsolatos tapasztalatait. "De megpróbáltam azt mondani az univerzumnak: "Nyitott vagyok. Nem félek." Kipróbáltam. De azt hiszem, ez nem nekem való" - tette hozzá. 

Mindezek ellenére nem adja fel a reményt, hogy valaha rátalál az igaz szerelem. "Vannak kedves barátaim. Utazok, tapasztalok dolgokat. Gondoskodom a szüleimről. Szeretem a macskáimat. Szeretek a kertben dolgozni. Elmegyek a tengerpartra" - mesél a mindennapjairól - "Ez egy nagyon teljes élet, és az az igazság, hogy szerintem annak a személynek, ha valaha is lesz ilyen, nagyon különlegesnek kell lennie" - magyraázta.

A Hungs nevű alkalmazástól pedig visszakövetelte a pénzét.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra