Titkos szexalkut kötött az influenszer és a sztárfocista - Íme a részletek - Fotók

A Betis csapatában kergeti a labdát Marc Batra, de az Instagramon és a tévében is elvarázsolja az embereket. Elsősorban persze a nőket. Most meglepő titka derült ki.

A sztárfocista párja, Jessica Goicoechea egy késő esti spanyol tévéműsorban nyílt meg a barátjával folytatott szexuális életéről, és azt elárulta, hogy titkos szexalkut kötöttek. Az influenszert a műsorvezető, David Broncano arról kérdezte, hogy az elmúlt 30 napban milyen gyakran szexelt. Eközben a focista mosolyogva ült a nézőtéren és kíváncsian várta párja válaszát. "Minden nap, amikor találkozunk, teljesítenünk kell" - hangzott  a válasz. Igen, ám, de ez nem minden.

És ha ez nem működik?

Nos, arra a helyzetre is van megoldás, ha egy-egy nap kimarad. Akkor lép életbe ugyanis a szexpaktum - mondta Jessica. ""Ha egyik nap nem csináljuk, akkor a következőn kétszer kell csinálnod" - magyarázta. Hogy mióta vannak együtt, az egy kicsit ködös. Mert Jessica nemrég azt mondta, hogy "majdnem két éve", Batra azonban akkoriban még egy újságíróval, Melissa Jiménez járt.

Ami a hivatalos verzió, hogy 2023 óta alkotnak egy párt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra