Luxus a köbön: Meghan Marke 12 millió forintos szettjét látnod kell - Fotó

Ritkán mutatkozik mostanában nyilvánosan, megválogatja, hogy miylen találkozókon vesz részt. Legfrissebb képein most egy Kinsey Collection művészeti kiállításon látható a hercegné - a szettje nem is lehetne fényűzőbb.

Montecitóba költözésük után Harry herceg és felesége, Meghan hercegné nyilvános szereplései egyre ritkábbak lettek. De új életmódmárkájának elindításával Meghan visszatér a rivaldafénybe. Ennek pedig a jelek szerint a velejárója a luxusruhatár.

Designer köpenyben

Múlt csütörtökön Meghan mindenkit meglepett a megjelenésével Harry herceg mellett. A pár együtt vett részt egy művészeti kiállításon a Kinsley Collectionben, hogy jótékonysági szervezetüket, az Archewell Alapítványt képviseljék. Az alkalomra Meghan egy olyan szettet választott, ami minden volt, csak nem szerény. A szettje annyiba került, mint egy csúcsmenedzser havi bére.

Bár az esemény egy hete volt, most privát fotók kerültek elő róla.

A hercegné egy Carolina Herrera által készített sötétkék színű, gyapjú és kasmír keverékéből készült, virágcsokrokkal gazdagon hímzett köpenyben jelent meg. A luxus darab ára körülbelül 6100 euró, azaz 2,4 millió forint. Hogy a dizájner darabot még inkább kihangsúlyozza, Meghan apró gyöngy fülbevalókkal, gyémánt karkötőkkel és az imádott, 24 000 eurót, azaz 9,5 milliót érő Cartier órájával viselte. 

A szettje beszédtéma a neten. A királyi család rajongói kemény kritikákkal iletik a rongyrázást. A divatkritikusok azonban egyetértenek: Meghan hű maradt önmagához. Az olyan luxusmárkák, mint a Louis Vuitton, a Dior és az Oscar de la Renta minden bizonnyal továbbra is részei lesznek a divatrepertoárjának.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra