Az Insta-oldalán közölték, meghalt a 32 éves színésznő: majd sokkoló dolog történt - Videó

Nem csak a híresség rajongói vannak kiakadva. Miután hivatalossá tették a halálhírét a saját fórumán, egy videó jelent meg a bollywoodi sztárról. Ő üzent.

"Ez a reggel nehéz számunkra" - így kezdődött az a nyilatkozat, amit pnteken tettek közzé a 32 éves Poonam Pandey hivatalos közösségi oldalán. "Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy szeretett Poonamunkat méhnyakrákban veszítettük el" - folytatódik a fekete alapon fehér betűkkel írt közlemény. S mint ahogyan fogalmaznak, a bollywoodi modell-színésznő "bátran küzdött a betegséggel", de végül elhunyt. A tragédia híre futótűzként terjed a világban, a bejegyzéshez százezrével érkeztek a részvétnyilvánítások és visszajelzések.

A halálának dátuma megjelent a Wikipedia oldalán, és más, őt jól ismerő sztárok is kifejezték a részvétüket. Sőt, a hírt a menedzsere is megerősítette az őt megkereső médiumoknak. A hírt azonban nem mindenki fogadta kész tényként.  "A méhnyakrákos betegek nem halnak meg hirtelen és váratlanul" - írta egy kommentelő, míg egy másik: "Négy nappal ezelőttig jól volt, elbűvölő képeket posztolt".  Majd alig egy nappal később váratlan dolog történt.

A színésznő oldalán megjelent egy friss videó, ő beszélt benne! Megdöbbentő, mit mondott.

Lapozz a folytatásért!

24 óra