Az Insta-oldalán közölték, meghalt a 32 éves színésznő: majd sokkoló dolog történt - Videó

A bocsánatkérő videóban a fiatal színésznő ül a kamera előtt, és így jelenti be: "Életben vagyok"

Poonam ebben ismeri el, csak átverés volt az egész, de meg is magyarázta, miért tette ezt.  Miért rendezte meg a halálát és verte át 1,3 millió követőjjét és persze az egész világot. "Életben vagyok. Igen, megrendeztem a halálomat, rendkívüli, tudom. De hirtelen mindannyian a méhnyakrákról beszélünk, nem igaz?" - magyarázza a modell a felvételen. Majd azt is hozzátette: "Büszke vagyok arra, hogy a halálhírem mit tudott tenni".

Tény: a hír jelentős figyelmet hozott a betegségnek is. Az internetes közösségének egy jelentős része azonban a jelek szerint kicsit sem büszke rá ezért. "Egy olyan csalárd trükkbe bocsátkozni, mint a saját halálod megrendezése, a "figyelemfelkeltés" leple alatt... nemcsak etikátlan, de manipulatív is" - figyelmeztetett egy kommentelő. Míg egy másik: "Őszintén szólva, szégyelld magad ezért a mutatványért. Legközelebb senki sem fogja komolyan venni a valódi halálodat."

Napi 200 nő

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint India a világ összes méhnyakrákos esetének csaknem negyedét adja, és naponta több mint 200 nő hal meg a betegségben. Egészségügyi aktivisták ezért felszólították a kormányt, hogy indítson országos HPV-oltási kampányt a fiatal lányok számára. A világ más országaiban ugyanis már bizonyították, így jelentősen csökkenteni lehet a betegség kialakulásának és áldozatainak a számát.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra