66 éves lett Lorenzo Lamas - Felismernéd még a megőszült szívtiprót? - Fotók

Hihetetlen, már 66 éves az egykori szívtipró, a Fejvadász sorozat és a Grease sztárja. Lorenzo Lamas ma is sármos fickó, és szerelmes.

Azon fiatal és sármos srácok egyike volt, aki 1978-ban John Travolta és Olivia-Newton John oldalán szerepelhetett a Grease című musicalben, onnantól kezdve pedig már ki is volt kövezve az útja Hollywoodig. Olyanyira, hogy 1981-től 1990-ig a Falcon Crest című sorozatban kapott szerepet, amiért egyébként Golden Globe-ra is jelölték. A nők mellett így már a szama figyelmét is hamar felhívta magára, nem csoda, hogy nem sokkal később megkapta a szerepet, ami világhírűvé tette: A fejvadász 1992 és 1997 között futott, és meghódította a világot.

Hosszú haja, tökéletes teste, markáns tekintete megbabonázta a nőket, így a producerek egy életre bevésték a nevét a noteszukba és azóta is rendszeresen kap szerepeket. Lorenzo Lamas ötször volt nős, hat gyermeke született, és néhány éve azzal került a címlapokra, hogy egy 27 évvel fiatalabb nővel jött össze. Ő lett egyébként a hatodik, akit az azóta megőszült színész feleségül is vett. Bár közös gyermekekről már nem nagyon álmodhatnak, az életet látszólag nagy kanállal falják. 

Lorenzo Lamas 66 éves lett - a rajongói sem ismerik fel az egykori szívtiprót!

FOTÓK: így öregedett meg az egykori szívtipró - Ez a nő a 6. felesége
  • Lorenzo Lamas a Grease-ben
  • Lorenzo Lamas a Fejvadászban
  • Lorenzo Lamas és szerelme
  • Lorenzo Lamas és szerelme
  • Lorenzo Lamas gyerekei

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra