Bizarr temetését tervezi a Beverly Hills 90210 gyógyíthatatlan sztárja: a kutyája is szerepet kap benne - Fotók

Shannen Doherty évek óta nyilvánosan küzd a gyilkos kórral szemben, most a jelek szerint már odáig is eljutott, hogy nyíltan beszél a halálról is. Már a temetését tervezi. Elég bizarr lesz.

Az 52 éves színésznő hosszú évekkel ezelőtt kapta meg a lesújtó diagnózis, rákos. A betegséggel folytatott küzdelmét a közösségi oldalán is dokumentálta, és azokat az időszakokat is, amikor úgy tűnt, felülkerekedhet vele szemben. Shannen Doherty azonban már hosszó hónapokkal ezelőtt belátta, már nincs remény, betegsége a 4. stádiumban van, így előrehaladottnak számít, hiszen már áttétek is kialakultak a szervezetében. A Beverly Hills, 90210 színésznője hétfőn a Let's Be Clear című podcast vendégeként mst meglepő dolgokat árult el  legjobb barátjának, Chris Cortazzónak: mi legyen a földi maradványaival.

Fotó: Profimedia/ReDot

Cortazzónál jobban senki sem ismeri a színésznőt, és a jelek szerint ő az, aki Shannen végrendeletének "végrehajtója" is. A podcast szerint kettejüket "életre szóló barátság köti össze, tele szeretettel, nevetéssel és még néhány ordító vitával is". Ezért sem meglepő, hogy a színésznő nyíltan mert beszélni a műsorban a temetési listájáról, a hagytaékáról, sőt, - akármennyire is bizarr - még nevetgéltek is mindezen a férfival. 

"Ez egy morbid beszélgetés, de egyben nagyon szórakoztató is" - mondta a színésznő, majd belement a temetése részleteibe.

Lapozz a folytatásért!

24 óra