Bizarr temetését tervezi a Beverly Hills 90210 gyógyíthatatlan sztárja: a kutyája is szerepet kap benne - Fotók

"Azt akarom, hogy a maradványaimat összekeverjék a kutyáméval és az apáméval" - mondta Shannen a műsornak ezen a pontján.

Bár a színésznő még nem tudja pontosan, hogy hol lesz a végső nyughelye, a jelenleg felmerült és  rendelkezésre álló lehetőségek "egészséges keverékét" képzeli el. Határozottan érdekli például az az elképzelés, hogy hamvait arra használnák fel, hogy egy "fát növesszennek" a segítségével. A helyszín tekintetében pedig egy dolog biztos: olyan helyet szeretne találni, amit az apja és ő is nagyon szeretett, és ami sokat jelentett a számukra. Egy ilyen hely egyébként Malibu.

Fotó: Profimedia/RedDot

Doherty azt is megosztotta, hogyan képzeli el a temetési szertartását, és elmondta, hogy örülne, ha nem lennének ott sokan. Sőt, már most "túl hosszú" azoknak a listája, akiket nem szeretne a temetésén látni. Szerinte ugyanis sokan olyanok is szívesen ott lennének, akikkel nem is kedvelték egymást. Majd a podcastben viccesen hozzátette: "Én tényleg kedvelem magam annyira, hogy megjelenjek a temetésemen". Sőt, szerinte olyanok is lennének, akik csak azért mennének el, mert úgy érzik, illik ott lenniük 

Hogy ezt a nyomást levegye róluk, szeretné előre világossá tenni számukra, hogy nem muszáj ott lenniük!

"Azt akarom, hogy a temetésem a szeretet ünnepe legyen, és ne azért, hogy az emberek sírjanak, vagy azt mondják: "Hála Istennek, hogy ez a ribanc már halott"" - folytatta kemény véleményét a színésznő.

Fotó: Profimedia/RedDot

Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. Bár a betegség tünetei 2017-ben enyhültek, a rák 2019-ben visszatért. 2020-ban jelentette be, hogy 4. stádiumú rákot diagnosztizáltak nála, áttétekkel, ellőrehaladott betegsége ellenére továbbra is teljes életet akar élni. "Még nem végeztem az élettel. Még nem fejeztem be a szeretetet. Nem fejeztem be az alkotást" - mondta a People magazinnak.

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra