Villámválása után: Jason Momoa már "az utcán él" - Fotók

2022 januárjában jelentette be az álompár a szomorú hírt: azonnali hatállyal különválnak útjaik. Válókeresetüket egyetlen nap alatt hagyták jóvá január 8-án.

Mint ahogyan azt az Aquaman színésze az Entertainment Tonightnak elárulta, már nincs tető a feje felett - "az utcán van". Vagy ahogyan szintén ő fgalmazott: "Jelenleg még otthonom sincs." Ennek oka azonban korántsem az anyagi gondok: a színész ugyanis egy dokumentum-sorozaton dolgozik, amely az Egyesült Államokban tett utazásait és a legkülönfélébb emberekkel való találkozásait követi nyomon. "Imádom az ötletet, hogy hétköznapi emberekkel lehetek, és gyakorolhatom a filmezés mesterségét, majd megmutathatom nekik" - folytatta a sármos színész.

Amerikában január 18-tól mutatják be az alkotást, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Magyarországon látható lesz-e majd. Momoa azt is elmondta, a sorozat befejezése után sem tervezi, hogy állandó otthont keres magának Los Angelesben. Utána ugyanis Új-Zélandra utazik, hogy leforgassa a Minecraft című filmjét. A Lisa Bonet-val való szakítása után egyébként egy lakókocsiba költözött egybarátja birtokán.

Azóta egyelőre az On the Roam című film sorozat trélerében az látszik, egyelőre egy Harley-vel járja a világot. Azaz Amerikát.

Címlapfotó: Prodimedia/RedDot

24 óra