Ez a fiatal dán modell meglátogathatja Michael Schumachert - Fotók

Az egészségi állapota féltve örzött titok, a legközelebbi barátai és családtagjai közül is csak néhányanlátpgathatják. Ez a kör bővült most a 23 éves dán Laila Hasanovic-csal.

Tíz éve már, hogy a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta a francia Alpokban síbalesetet szenvedett, súlyos fejsérülést szenvedett, állapotáról azóta sincs hír, a hozzá közel állók mindent megtesznek, hogy megvédjék a magánéletét. A családján és náhány barátján kívül senki nem tudhat erről. 
Közéjük tartozik most már egy fiatal dán nő is: a 23 éves modell Laila Hasanovic, aki egy ideje Michael Schumacher fiával, Mickkel jár, állítólag találkozhatott a legendával - írja az Expressen című svéd lap.

A bosnyák gyökerekkel rendelkező lány és a fiatal autóversenyző kapcsolata tavaly augusztusban vált ismertté, közös képeket osztottak meg az oldalaikon. Hasanovicot százezrek követik, 2019-ben lett ismert, amikor hazájában bejutott a Miss Universe döntőjébe. Jó ideje azonban már influenszerkétn keresi a kenyerét. Schumi fia két éven át Forma-1-es pilótaként is bizonytíhatott, de a jelek szerint nem felelt meg, így most már a Le Mans-i 24 órás futamra készül.

Címlapfotó: Instagram/lailahasanovic

24 óra