Szakított a TV2 sztárja? - Törölte a közös képeket a párjával

A Nagy Ő nyertese volt, de az a boldogság nem tartott sokáig. A jelek szerint az utána következő sem - legalábbis ezt sejtik Laura rajongói.

Szakított Laura és Dávid? A Bp_Kurír híre szerint erre utalhat az a tény, hogy a Nagy Ő nyertesének közösségi oldalairól eltántek a közös képek szerelmével, Dáviddal. Emlékezetes: miután kiderült, hogy Laura nyerte a Nagy Ő-t és vele együtt Tóth Dávid szívét, kiderült, hogy a szerelem nem tartott sokáig. Sőt, a lány a műsort már az új szerelmével nézte a tévében, akivel a felvételek után jött össze. Róla annyit lehetett tudni, hogy szintén Dávid és az új munkahelyén a főnöke. Vagy csak volt?

A Bp_Kurír emlékeztet arra is, hogy Laura korábban a párjával közösen nyilatkozott a Story magazinnak is. Elárulták, összeköltöztek a férfi belvárosi lakásában, sőt, a lány meglepetésbulit is szervezett a születésnapjára. "Ekkoriban az is előfordult, a lány a közösségi oldalán kürtölte világgá a boldogságát: Dávid az élete. De vajon mi történt azóta? Mert a nagy szerelemnek nyilvánosan már semmi nyoma" - írja a lap.

A Bp_Kurír azt írja, próbálják elérni a lányt és megtudni, miért törölte a közös képeket a párjával, hogy a rajongók is tisztén lássanak, ami a szerelmüket illeti.

Címlapfotó: Instagram/laura_szalai

24 óra