Gotham Awards 2023: Margot Robbie gótikus szettben lopta el a showt - Fotók

Úgy tűnik, végleg leszámol a Barbie-külsővel Margot Robbie, a Gotham Wards 2023 gálán pedig magasra is tette a lécet a gótikus szettjével.

Talpig feketében jelent meg Margot Robbie a New York-ban hétfő este tartott eseményen. De nem csak az új színválasztástól állna égnek a szőr az igazi Barbie hátán, a gótikus elemek miatt sem igazán bújna bele ebbe a szettbe. 
A 33. Gotham Awards New York-i díjátadón Robbie egy talpig fekete szettet választott. "A hollywoodi sztár pánt nélküli selyem midi ruháját egy XL-es masnival ellátott, áttetsző köpennyel párosította" - írja a madonna.oe24.at. Hozzáteszik: a színésznő egy bőrkesztyűt és egy latex-kinézetű magassarkút viselt.

A Barbie kinézetéből azonban egy dolog megmaradt, a Barbie-lófarok. És talán az apró gyöngy fülbevaló. Hollywood pedig el volt ragadtatva a 33 éves színésznő új stílusától. Robbie pedig látszólag lezárta a film népszerűsítésének korszakát, és búcsút intett a "barbies" jelmezeknek, visszatért a divat világába. Ráadásul a többi sztárvendég is betartotta black tie, azaz teljesen fekete dresszkódot. Julianne Moore, Rachel McAdams, Michelle Williams és mások is így jelentek meg.

FOTÓK: Margot Robbie tündökölt - íme a gála legmenőbb ruhái
  • Gotham Awards 2023 ruhák
  • Gotham Awards 2023 ruhák
  • Gotham Awards 2023 ruhák
  • Gotham Awards 2023 ruhák
  • Gotham Awards 2023 ruhák
  • Gotham Awards 2023 ruhák

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra