Pikáns képek a neten: gyönyörű nő Kulcsár Edina 29 éves húga - Fotók

Hosszú éveken át nem is beszéltek, aztán újra egymásra találtak. Reni négy évvel fiatalabb a volt szépségkirálynőnél, de a klónja is lehetne.

Négy év van köztük, hosszú éveken át azonban hallani sem nagyon lehetett Reniről. Kulcsár Edina ugyanis nem nagyon beszélt róla a nagy nyilvánosság előtt, aminek oka is volt. A jég csak néhány éve tört meg, köszönhetően a volt szépségkirálynőnek. "Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek... A lényeg, hogy újra beszélünk és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk. Most például a Fradi meccsre kísért el minket, Medoxra pedig mindeközben a Mamám vigyáz" - írta a képéhez Edina akkor, még Csuti feleségeként.

Ugyanezen fotó alatt, a kommentek között Edina akkor többet is elárult arról, miért nem volt jó a viszonya testvérével hosszú éveken át. "Egy mondjuk úgy félreértés miatt nem beszéltünk sok-sok éven át, aztán az élet megoldotta" - magyarázta meg a szépségkirálynő, de a részletekbe senki nem avatott be. Azok ugyanis nem tartoznak senkire. S hogy mit lehet tudni Edina testvéréről? Azon túl, hogy gyönyörű, máris ezrek követik a közösségi oldalán. 

Reni nemrég már a 29-et töltötte, Edina élő klónja.

Pikáns képek: Edina húga az élő klónja - Reni modellképei felégetik a netet
  • Kulcsa Edina testvér Reni modell
  • Kulcsa Edina testvér Reni modell
  • Kulcsa Edina testvér Reni modell
  • Kulcsa Edina testvér Reni modell
  • Kulcsa Edina testvér Reni modell

Címlapkép: Instagram/edinakulcsar_official

24 óra