Rokkantkártyával a nyereményautóján parkolt a magyar szépségkirálynő - Fotók

Két éven át lesz a magyar tenger legszebbje, hiszen idén nem lesz verseny - most nem akárhogy hívta fel magára a figyelmet.

Tavaly nyáron nyerte meg a Balaton legszebbjének járó címet Csupor Olívia, akiről annyit lehet tudni, hogy hármasikrekként jött a világra, és egészségügyi diplomát szerzett. Jelenleg egy kórház szülészetén dolgozik, a Naphire.hu azonban nem feltétlenül csak erről akarta kérdezni őt, amikor a napokban megkereste. A lap egyik olvasója ugyanis Budapest belvárosában készített képeket a lány nyereményautójáról, a szélvédője mögött pedig egy rokkantkártya virított. Olívia elárulta, miért.

"Apukám testvére látássérült, és sokszor az én autómmal szállítjuk őt, ebben az esetben szoktuk kihelyezni az igazolványt, a jogszabályoknak megfelelően"

- mondta a Naphire.hunak a szépségkirálynő. 

A lap képeit ide kattintva lehet megnézni. Olívia mindenesetre azt is elmondta, rül, hogy két évig viselheti a koronát, mert érzése szerint így több lehetősége van kihasznélni a címet. rendszeresen vannak fotózásai és hívják meg rendezvényekre a koronának köszönhetően. Főállásban pedig egy fővárosi kórház szülészetén dolgozik két műszakban, 12-12 órában.

Címlapfotó: Instagram/oliviacsupor

24 óra