A 9-es buszon csörrent meg az ATV munkatársának telefonja: miután letette, potyogni kezdtek a könnyei

Épp a munkahelyére tartott, amikor utolérte a hír: nem tudott megálljt parancsolni az érzéseinek a Heti Napló riportere.

17 évesen írt egy levelet Sváby Andrásnak, legnagyobb meglepetésére választ is kapott. Berecz Peti tévés szeretettvolna lenni, ma pedig már az ATV Heti Napló stábjának oszlopos tagja. Olyannyira, hogy a napokban ő kapta meg a Junior Prima-díjat, és a vele járó kétmillió forintot. “A 9-es buszon ültem, éppen mentem az tévébe, amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd felhívott. Amikor letettem, potyogtak a könnyeim. Ilyenkor az embernek minden végigfut a fejében: hogy és honnan indult. Az enyém 2017-ben azzal, hogy írtam az Andrásnak egy levelet, ezt a levelet olvastam fel a köszönőbeszédemben is” - mondta a Naphire.hu-nak Berecz Peti, és megmutatta a levelet is, amit hat éve Sváby Andrásnak írt.

“Kedves Sváby András! Megpróbálom itt elérni a Heti Napló csapatát, előre is köszönöm, amennyiben végig olvasod a levelem. Berecz Péter vagyok, 17 éves és felnőttként televíziós szeretnék lenni. Sajnos nehéz dolgom van, mert ezt egyre kevesebb helyen tanítják. Jelenleg tanulás céljából cégeknek készítek videókat, úgy gondolom, hogy ez a legjobb út ahhoz, hogy elérjem a célom. Azt szeretném kérdezni, hogy egy adást megnézhetnék nálatok a vezérlőből? Természetesen megértem, ha erre nincs lehetőség. Előre is köszönöm szépen!” - szólt az írása, a Heti Napló műsorvezetője pedig válaszolt: “Szia Péter, persze, megoldjuk, keresni fog egy kollégám!”

Berecz Peti a Naphire.hu-nak elmondta még: a siker a Heti Napló sikere is, hiszen mindent, amit tud, a kollégáktól tanulta meg. 

Címlapfotó: Instagram/berecz_peti

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra