Se smink, se filter: képekkel leplezték le a Baywatch bombázóját - Fotók

Nincsenek csodák! Évek óta arról áradozott a világ, a Baywatch Donnája akár 30 évet is letagadhatna, de most megérkeztek a paparazzi képei róla.

Donna Jeanette D'Errico modellként kezdte a pályáját, majd miután levetkőztette a Playboy és a hónap nyuszilánya lett, a Baywatch című sorozat producerei azonnal szerepet kínálták neki. Még a Donna keresztnevet is megtarthatta a filmvásznon. 28 évesen bújt bele a tűzpiros vízimentő fürdőruhába és évekig meg sem szabadult tőle. A sorozat sikerének köszönhetően világszerte lett ismert, még a magyar autóműhelyek, serdülő srácok szobájának falán is ott virítottak a bikinis poszterei.

Évek óta attól hangos a sajtó, az 55 éves modell jobban néz ki, mint közel 30 éve. Vagy mégsem?

via GIPHY

Férfiak milliói ábrándoztak Donna-ról, majd a sorozatot követően is mindig megtalálta egy-egy szerep, ahol egy szexi szőke nőt kellett alakítania. 1996-ban házasságot kötött Nikki Sixx rockzenésszel, akivel 2007-ben váltak el. A kétgyermekes anyuka március végén már az 55-öt töltötte be, évek óta arról ír a sajtó, 20-30 évet is letagadhatna. Vagy ez csak a smink és filterek eredménye? A napokban egy paparazzi csípte el a bombázót, a róla készült képeken híre nincs a címlapok csodált szépségének.

Íme az 55 éves Donna sminkkel és smink nélkül!

FOTÓK: paparazzi köpött Donna levesébe - így néz ki valójában
  • Donna címlap
  • Donna DErrico
  • Donna DErrico
  • Donna DErrico

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/donnaderrico

24 óra