Csődbe ment, felismerhetetlen Baywatch egykori bombázója: fagylaltárusként tért vissza - Fotók

A Baywatch című sorozat az egész világot meghódította a 90-es években, az egykori főszereplők közül azonban nem mindenkinek alakult fényesen a karrierje.

1989-től tíz éven át futott és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában a Baywatch című sorozat. A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai cicababákat, a teljes plasztik valójukban. Ami tagadhatatlan, a csinos vízimentők mindegyike világsztár lett, köszönhetően a sorozatnak. Köztük Summer is.

A legfrissebb róla készült képek alapján azonban ez már tényleg csak a múlt! Bár a közösségi oldalán mást mutat magáról...

via GIPHY

Nicole Eggert 1972-ben született Kaliforniában, mindösszesen százhatvan centi magas, és ehhez bizony nagyon arányosan nőies testalkattal áldotta meg az ég. 1992-ben kapta meg az akkor már két éve futó sorozat Summer Quinn szerepét, és két éven át szinte ki se bújt a piros egyberészes fürdőruhából. A sorozat óta azonban évtizedekre tűnt el. Néhány éve csődöt jelentett, majd fagyiárusként tért vissza. Két lánya született, a második apját senki sem ismeri.

Leglább 20 kilót hízott a 160 centiméteres cicababa, aki már az 52-t tölti majd.

FOTÓK: kikerekedett és évek óta bujkál - így néz ki Summer ma!
  • Nicole Eggert és Pamela Anderson
  • Nicole Eggert
  • Nicole Eggert
  • Nicole Eggert

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra