Évekig egy paróka mögé rejtette az arcát Sia: most arcfelvarrása után mutatta meg magát - Fotó

Évekig különös masnik, kalapok és a frufruja mögé rejtette az arcát, túl a faceliftingen Sia már bátran vállalja és meg is szólalt.

A 47 éves Sia közel 10 éve a Chandelier című slágerével lett világhírű, akkoriban pedig azzal is nagy feltűnést keltett, hogy szinte folyamatosan elrejtette az arcát a nyilvánosság elől. Nem csak a tévés szereplésein, a klipjeiben, vagy a vörös szőnyegen, a magánéletben is. Ezt sokszor méretes és terjedelmes frufruval oldotta meg, de emlékezetesek a különös, masni formájú fejdíszei is, meg a különös parókkák. S hogy miért? Nos, nem csak azért, hogy óvja a magánéletét, - mint kiderült - az arcát is képtelen volt elfogadni. 

2018-ban a Rolling Stone magazinnak beszélt arról, hogy zavart testképzavarban szenved, és irreális mércékhez hasonlítja magát. Elmondása szerint megpróbált megfelelni a "dögös popsztár" sztereotípiájának. "Az elmúlt 10 évben őrült módon diétáztam" - mondja akkor, és a parókák segítettek neki abban, hogy elkerülje a kritikákat. Nyolc éve viszont bejelentette, szeretne megválni tőlük, és mára már gyakran le is veszi egy-egy eseményre. Sia néhány napja egy díjátadón jelent meg, és egy újabb nagy titkáról rántotta le a leplet.

Arcfelvarrásának eredménye a lelkén is jól látható!

Lapozz a friss képért!

24 óra