Megjöttek a képek: férjhez ment a TV2 sztárja - Fél évvel az eljegyzés után

A közösségi oldalán, közel 270 ezer rajongójával osztotta meg az örömhírt - nem mindennapi képekkel megfűszerezve.

Alig fél éve jegyezte el a párja, ma már büszke feleésgnek mondhatja magát az Exatlon Hungary Kihívók csapatának egykori versenyzője. Kőnig Anna már a műsor előtt is népszerűá influenszer volt, mára pedig már 270 ezren követik a mindennapjait. Ők így elsőkézből, Annától értesülhettek az örömhírről, párja, Balogh Alex oltár elé kísérte őt. A TV2 sztárja a secretstories.hu-nak mesélt életük legszebb napjáról.

"Nagyon fontos volt számunkra, hogy szabadtéren legyen a nagy napunk, szép zöld környezetben, a természetesség és az elegancia párosításával valósuljon meg. Az összes virágdekort és az egész helyszín dekorálását is mi csináltuk. Ennek az volt az oka, hogy volt egy erős elképzelésem, hogy mit hogyan szeretnék, és a megvalósítását nem akartam másra bízni. Három szín dominált, a fehér, zöld és a dió és az akácfa színe" - mesélte a lapnak Anna.

"Emellett a gyöngyöt is szerettem volna a dekorációba is beépíteni, így például az asztalokon is olyan gyöngyözött futó volt, mint az én ruhám felső része. A hangulatot az is nagyban meghatározta, hogy csak olyan vendégeket hívtunk meg, akik nagyon közeli családtagok vagy a szűk baráti körünkbe tartoztak. Nagyon meghitté vált így az esemény, és boldogok voltunk, hogy mindenki ott tudott lenni az esküvőn, akit meghívtunk" - folytatta a secretstories.hu-nak.

A pár évekkel ezelőtt, egy fotózáson ismerte meg egymást. Akkor Alex készített képeket Annáról egy kampányhoz. Most a közös, eksüvői képeiket csodálja a világ.

Címlapfotó: Instagram/konigannafit

24 óra