Szégyentelen fotók David Hasselhoff ducimodell lányáról: megőrülnek érte a neten - Fotók

Ő volt az első plus size modell, aki a Playboynak is levetkőzött - ebből is jól látszik, a 31 éves sztárcsemete más utat jár, mint a modellkedő sztárcsemeték.

Az elmőlt évtizedekben feénőtt egy generáció, aki gyakorlatilag annak köszönheti a népszerűségét, hogy a szüleik sikeresek és ismertek hosszú évtizedek óta. Elég csak Johnny Depp lányára, Lily Rose-re gondolni, vagy ott vannak Sylvester Stallone lányai, vagy akár Hailey Baldwin, aki Justin Bieber feleségeként is ismert. Kaia Gerber? Őt említettük már? Cindy Crawford lánya ma már szintén világhírű. Ők gyakran kapnak modellmunkákat, sőt, többségük ebből is él. Fiatalok, karcsúak és sikeresek.

Hasselhoff lánya nem - mégis megőrül érte a világ!

Hayley Hasselhoff soha nem volt igazán vékony, sőt, ahogy cseperedett, egyre terebélyesebb lett, de sosem szégyellte magát. Sőt, csodaszép arcának és önmaga elfogadásának köszönhetően hihetetlen karriert épített magának - modellként! Alig két éve első plus size modellként a nyuszis magazinnak vetkőzött le. „Szeretném arra ösztönözni a nőket, hogy szeressék magukat úgy, ahogy vannak. Emlékeztetni akarom őket arra, hogy szépek, és hogy a testünk az otthonunk" - mondta akkor.

A 31 éves lány pikáns képei felrobbantják a közösségi oldalakat. 

FOTÓK: duci nőként harcol a nőkért, Hayley pikáns képei ezt üzenik a világnak
  • David Hasselhoff családja
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff

Címlapfotó: Instagram/hhasselhoff

24 óra