Ciki és sokkoló: "öcsifrizurát" vágatott Kim Kardashian - Fotók

Ez meg ki? - ez a kérdés jut az ember eszébe, ha először meglátja ezt a képet. Hétfőn este Kim Kardashian nem mindennapi sorozattal dobta le az atomot. Csúnya, ráadásul ciki is - mondják sokan.

Büszkén osztotta meg a 42 éves Kim Kardashian hétfőn este a CR Fashion Book címlapját az Instagramján, a fotósorozattal gyakorlatilag mindenkit meglepett. Már önmagában az is furcsa volt, hogy nem egy testhezálló ruhában, hanem egy koszos hófehér topban virít a magazin címlapján, és egy piros, túlméretezett pulcsival, valamint fekete csipkemelltartóval bolondítja meg a szettjét. Fején elegáns szemüveg, kezében cigaretta.

És ha ez önmagában nem lenne elég: Kim fején egy rövidre vágott öcsifrizura virít, szemöldöke pedig vékony, mintha a 90-es években készült volna.

Perceken belüll milliók bukkantak fel az album alatt, és záporoztak a kommentek is. "Ez annyira király" és "Ez a frizura annyira jól áll neked" - olvashatóak a fotók alatt a dícsérő szavak, de legalább ilyen számban érkeznek azok, akik csak a homlokukat ráncolják. "Sajnálom, de a rövid haj egyáltalán nem áll jól neked" - írta az egyikük. Aztán valaki azt is kiszúrta, kinek van ilyen haja most éppen.

Kim Kardashian ettől jobban nem is nyúlhatott volna mellé - Ciki, kit másolt le!

Lapozz a folytatásért!

24 óra