Döntött a rendőrség L. L. Junior és G. w. M. gyorshajtásos ügyében - ezt a büntetést kapták

Augusztus végén a Petőfi-hídon vicceskedett L. L. Junior: az élő videója alapján vele és a felvételen szereplő G. w. M.-mel szemben is szabálysértési eljárás indult.

“Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” - lehetett hallani egy csütörtök este L. L. Junior 24 órán át látható Insta-sztorijának videójában az énekes kérdését. A felvételen a Petőfi-hídon nagy sebességgel előzte őt meg egy BMW, a videóból viszont az is kiderült, L. L. Junior is jóval a megengedett 50 km/h-s sebesség felett haladt. S hogy ki vezette az őt megelőző kocsit? Nem maradt titok: G. w. M. A felvételek alapján a rendőrség hivataból indított vizsgálatot, amiből végül egy szabálysértési eljárás lett. A Naphire.hu most azt is kiderítette, milyen büntetést kapott a két jaszkarízó zenész.

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített”

- közölte a rendőrség a Naphire.hu megkeresésére. 

Címlapfotó: Instagram/l.l.junior

24 óra