Börtön, majd zártosztály: a Star Wars kis Anakin-ja egy élő roncs 34 évesen - Fotók

Már gyerekként világsztárokkal jászhatott, kasszasikerekben mutathatta meg magát, nem csoda, hogy fényes Hollywood-i karriert jósoltak neki. Ma már az is siker a számára, hogy nem a börtönben ül épp.

Ha valaki 7 évesen megkapja egy olyan film főszerepét, aminek a másik főszereplője a karrierje csúcsán járó Arnold Schwarzenegger, akkor az valószínűleg a lottóötösnél is nagyobb lehetőség az életre nézve. Jake Lloyd megkapta. A Hull a pelyhes című vígjátékot ata is minden évben megnézheti bárki, hiszen az elmúlt 25 évben generációk nőttek fel rajta és Karácsonykor rendre műsorra tűzik világszerte. Ki ne tudná így, a kis Jamie édesapja ígéretet tesz a fiának, megszerzi neki a kedvencét, a Turbo Man névre keresztelt akciófigurát.

A történet szerint azonban épp minden kisgyermekes szülő azért harcolt a városban...

via GIPHY

Jake Lloyd-ot már az egész világ ismerte és irigyelte a filmnek köszönhetően, amikor jött az újabb visszautasíthatatlan ajánlat.  1999-ben forgatták a Star Wars - Baljós árnyak című részét, a kis Anakin szerepét pedig az akkor 10 esztendős kisfiú kapta meg. Miután a film hatalmas siker lett, a kis Jake előtt fényes jövőt jósolt a szakma. Az élet azonban már forgatókönyvet tartogatott a számára, a filmhez hasonlóan ugyanis a "gonosz erők" az Anakint alakító kisfiút is a hatalmukba kerítették. A fiatal srác még az anyját is megverte, így börtönbe került...

Ma már egy pszichiátrián él, ott ünnepelte legutolsó születésnapját is - legfrissebb képét pedig a rendőrség készítette!

FOTÓK: kisiklott a kis Anakin élete, börtön után ma egy zárosztályon él!
  • Jake Lloyd a Hull a pelyhesben Schwarzenegger-rel.
  • Jake Lloyd a börtönbenJake Lloyd Star Wars színész börtön
  • Jake Lloyd Star Wars színész börtön
  • Jake Lloyd Star Wars színész börtön

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra