Fürdőgatyás képek készültek a tóba ugró Harry Styles-ról: hihetetlen, mennyiért árulják most a tó vizét - Fotók

Micsoda test! Képzeld el, egy észak-londoni tó mellett sétálsz és egy ropogós, sármos férfi melletted veti a vízbe magát. Na ki ő? Bingó, Harry Styles. Máris üzlet lett ebből a strandolásból.

Angliában is sorra dőltek meg idén a rekordok, ami a meleget illeti, nem csoda, hogy az emberek többsége rendre a vízpartokon tűnt fel. Így volt ez a múlt hétvégén is, a Hampstead Heath tavak partján is, annyi különbséggel, hogy a fürdőzők közt feltűnt a One Direction egykori énekese, Harry Styles is. A kigyút, szálkás tetsével és tetoválásaival el se tudott volna rejtőzni, plána, miután a fából készült stégről egy hatalmas fejest ugrott a vendégek közé.

Fotó: Profimedia/RedDot

Az is kiderült, hogy a milliomos megasztár épp úgy kifizette a körülbelül kétezer forintos belépőt, mint mindenki. Ezt követően vetette magát a tó 22 fokos vizébe. Az sem titok, az énekesnek van néhány háza a környéken, így jól ismerheti a tavat. Egy szemtanú megszólalt a DailyMailnek. "Nem csinált nagy felhajtást. Megérkezett a tóhoz, mint mindenki más, felvette a fürdőnadrágját és beugrott a vízbe" - mondta. A látogatásnak azonban lett egy nem várt következménye.

A tó vize aranyáron bukkant fel a hirdetési oldalakon - bárki megveheti a vizet, ami érintette ezt a testet.

Lapozz a folytatásért!

24 óra