Titokban vette el 16 évvel fiatalabb szerelmét a "legszexibb élő férfi" - Fotók

A nők jelentős része nehezen viseli majd ezt a hírt: a múlt hétvégén megnősült Hollywood egyik legfelkapottabb agglegénye. 

Megnősült Chris Evans - közölte a PageSix. A Marvel-filmek 42 éve szupersztárja a lap információi szerint a múlt hétvégén vette feleségül 16 évvel fiatalabb menyasszonyát, a 26 éves Alba Baptista-t. A szertartásra, amelyet viszonylag szűk körben ünnepeltek, állítólag Boston közelében került sor. Bennfentesek szerint zártkörű esemény volt a két színész otthonában. A vendégektől a telefonjaikat is elvették és titoktartási nyilakozatot írattak alá velük. Pedig csak a legközelebbi barátokat és rokonokat hívták meg. De a vendégek közt akadtak világsztárok is.

Jelen voltak többek között Evans egykori színésztársa, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner.

Chris Evanst tavaly novemberben választották meg a világ "legszexibb élő férfijának", akkortájt kelt szárnyra a pletyka is, hogy a színész és Alba Baptista egy párt alkot. Ráadásul bennfentesek szerint akkor már egy éve együtt voltak. "Szerelmesek, és Chris még sosem volt ilyen boldog" - mondta a neve elhallgatását kérő forrás.  

A jelek szerint pedig a kapcsolatukat szombaton új szintre emelték.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra