Az ötödikről kilógatva mutatta meg anno a világnak: így néz ki Jacko kisebb fia ma - Fotók

A 25 éves Prince I. és a 21 éves Prince II., alias Bigi Las Vegasban tette tiszteletét, ahol interjút is adtak apjuk születésnapjának tiszteletére.

Jacko legkisebb fiát csak nagyon ritkán lehetett látni az elmúlt évtizedekben, míg nőváre, Paris ma már ünnepelt Hollywood-i híresség, bátyja, Prince pedig szintén gyakran áll ki nyilvánosan társadalmilag fontos ügyek mellett. "Az elmúlt évek nem voltak könnyűek Bigi számára. Különösen a 2019-ben megjelent "Leaving Neverland" című dokumentumfilm, amelyben két férfi szexuális visszaéléssel vádolja Michael Jacksont, traumatizálta őt" - írja a Bild. Hozzáteszik: a Rolling Stone magazin szerint állítólag jó időre meg is némult az apját ért vádak hatására.

Most örömmel fotózkodott apja rajongóival a 21 éves srác:

A német lap arra is emlékeztet: a Good Morning Britain című tévéműsornak 2021-ben nyilatkozott is az apjáról: "Ez a ház és ez a zenei stúdió annyira tele van történelemmel. Ez volt az, amiről ő szólt. Mindannyian ezt akarjuk csinálni: olyan dolgokat létrehozni, amelyeket az emberek élvezhetnek, és remélhetőleg egy kicsit jobbá teszik az életüket" - nyilatkozta egykori otthonukról és szeretett apjáról.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra