Így néz ki Betty, a csúnya lány 50 évesen - A lánya egy bombázó - Fotók

Milliókat ültetett a képernyő elé: Betty, a csúnya lány ugyanis a világ összes kontinensén nagy siker lett. Az őt alakító színésznő 50 éves lett, lánya képein pedig ámul az egész világ.

A sorozat szerint Beatriz Pinzón Solano egy éles eszű közgazdász és pénzügyi szakember, csak egyetlen hibája van: csúnya. A szerelemben így sosem volt szerencséje, egyetlen barátja néhány nap után hagyta el, Betty így a tanulásba menekült. Ezt követően került az ország legnagyobb divatcégéhez, ahol beleszeretett a sármos és gazdag Armando Mendozába.

Nem túl meglepő sztori, igaz? A meglepetést a főhőst alakító színésznő szállítja ezúttal - 50 évesen egy bombázó. Csak úgy, mint a 19 éves lánya.

via GIPHY

Tízévesen kapta az első szerepét, így több mint tizenöt éve a pályán volt már, amikor megkapta a főszerepet a Betty, a csúnya lányban. Ana María Orozco édesapja, Luis Fernando Orozco és nővére, Veronica Orozco is színészek. Ő maga kétszer ment férjhez és két gyermek született, első lánya Lucrecia 19 éves, második, Mia 14 éves ma már. A színésznő karrierjének a csúcsa Betty szerepe, az aktív pályáját kilenc éve már lezárta, ám három éve újra forgatott, és idén is kamerák előtt áll.

Július 4-én töltötte be az 50-et, megmutatta felnőtt lányát is!

FOTÓK: Íme Betty 50 évesen - A lánya egy bombázó
  • Ana María Orozco Betty a csúnya lány szerepében.
  • Ana María Orozco
  • Ana María Orozco
  • Ana María Orozco

Címlapfotó: Youtube/CanalRCN

24 óra