Meglepő dolgot mondott Stohl András, amikor először meglátta az unokáját

Először szólalt meg kislánya születése óta Stohl Luca, meglepő dolgokat árult el a Rózával való életről.

A családban mindenkinek van ötlete és tippje, ami a gyereknevelést illeti, Stohl Luca szerint ugyanakkor szabad kezet kapnak, ami kislánya, Róza nevelését illeti. Három hónapja már, hogy megszületett az ATV műsorvezetőjének gyermeke, ebből az alkalomból először beszélt az elmúlt hónapokról az újdonsült anyuka. A Naphire.hu-nak többek közt azt is elárulta, mit mondott az édesapja, Stohl András, amikor először ment be a kórházba, hogy megismerje unokáját.

“Amikor megszületett a pici és a kórházba bejött apa, azt mondja: “Te jó Isten, 30 éve még téged fogtunk így!””

- emlékezett Luca a Naphire.hu kérdésére válaszolva, és arról is beszélt, hogy lánya és édesapja lánya szerintük nagyon nagy barátnők lesznek.

“Bella most volt egyéves, ő már jön-megy, fogdos és nézeget. Rózához egyelőre csak óvatosan engedjük oda, a lábát simogathatja, de nagyon jó fejek együtt. Mókás látni, hogy egy egyéves, aki még maga is pici, mennyivel nagyobb mint egy néhány hónapos kisbaba. Valószínűleg egy-két év múlva óriásiakat buliznak majd. Biztosan nagyon jó barátnők lesznek. Hisz egyiket se kell félteni, ami a szövegelést illeti. Korukhoz képest, mindketten igazán nagydumás kislányok.” - mondta mosolyogva a Naphire.hu-nak az ATV Híradó műsorvezetője.

Fotó: TV2

24 óra