Kipakolt a volt feleség: ilyen szörnyű volt az élet Hugh Hefnerrel - Fotók

21 éves volt, amikor beköltözött a 82 éves férfi legendás villájába, ahol a haláláig együtt is éltek. Halála óta is terápiákra szorult Crystal.

Hat éve lesz szeptemberben, hogy elhunyt az egykori Playboy-mogul, egyik volt felesége még csak most tudja csak feldolgozni mindazt, ami vele történt Hugh Hefner oldalán. Bizony, hiszen a férfinak több felesége volt, és az élet - mint Crystal mondja - nem volt egy leányálom mellette. Köztudott, a Playboy atyja szerette a legszebb nőkkel körülvenni magát, az sem volt ritka, hogy legalább 60 évvel voltak fiatalabbak nála - sok vitát is szült ez a közbeszédben.

Az egyik ilyen nő a most 37 éves Crystal Hefner volt, akit Hefner öt évvel a halála előtt feleségül is vett. A nő most a New York Postnak adott interjút, amiben kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, milyen volt az élet a milliárdos férfi oldalán. Az is kiderült, hogy 2008-ban a Playboy-villában tartott Halloween partiján ismerték meg egymást. A valószínűtlen pár 2008-ban ismerkedett meg a Playboy-villa egyik hírhedt halloweeni partiján. Hamar kiderült, hogy egy közös dolog van bennük: mindketten pszichológiát tanultak.

Ez elsőre le is nyűgözte őt. Aztán a tündérmeséből a jelek szerint valóságos rémálom lett...

FOTÓK: Crystal kitálalt - ilyen volt az élet Hugh Hefner mellett
  • Crystal Hefner Hugh Hefner kapcsolat
  • Crystal Hefner Hugh Hefner kapcsolat
  • Crystal Hefner Hugh Hefner kapcsolat
  • Crystal Hefner Hugh Hefner kapcsolat
  • Crystal Hefner Hugh Hefner kapcsolat

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra