"Minden bordám is megvan, a mellem is igazi" - nekiestek Bíró Icának a bikinis képe alatt - Fotó

"Igen,... mostani kerti kép, napozás közben, tegnapelőtt selfiztem.." - írta a bikinis képéhez Bíró Ica, akinek többen is nekiestek. Orvoshoz is elmenne, ha kifizetik.

Áll a bál Bíró Ica oldalán. Az egykori metal lady kedden este egy bikinis képet osztott meg a rajongóival, ami hatalmas siker a közösségi oldalán. Másfél ezel like van máris rajta, és százával repkednek a kommentek. Jóllehet, utóbbiaknak köze lehet ahhoz is, hogy sokan keményen beleálltak Icába, plasztikázással is megvádolták. Mintah az bűn lenne.

"Jó a plasztika" - írta egyikőjük, a híresség pedig úgy érezte, ezt nem hagyhatja szó nélkül.

"Sajnálom ,de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás!!! Minden bordám is megvan a mellem is igaziból olyan,amilyen! Valódi vagyok ,nem plasztik !!! Amúgy egy műnő ,könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted ,bár nincs okom bizonygatni ,azt hogy igazi vagyok , mi hasznom lenne belőle,..sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk !Nem vagyok híve ,szerintem az ,csak betegség esetén realitas ,de ez mindenki saját ügye! En maradok természetesség híve ! Amúgy meg úgy érzem , nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek, büszke lenni magamra.." - reagált Ica, akinek a sorait szó szerint idéztük.

De ez csak olaj volt a tűzre. Bár rengetegen Ica védelmére keltek, előkerült néhény troll, így a szócsta azóta is zajlik. Van, aki szerint a híresség már "vén" és nem kellene így versenyeznie a fiatalokkal egy másik kommentelő szerint meg: "Jo massziv a plastik!... Meg a smink sem kutya!..". 

Ica és a rajongói semmit nem hagynak szó nélkül. Popcornt elő!

Címlapfotó: Facebook/ica.biro

24 óra