Új hajával egy igazi bombázó: az Alkonyat Renesmee-je 22 éves lett - Fotók

Az Alkonyat-filmek negyedik és ötödik része Hajnalhasadás alcímmel futott a mozikban, 2011. és 2012. novemberében mutatták be őket. A kis Renesmee azóta is híres, új hajával egy igazi díva.

2010-ben jelentették be, a váratlan sikert hozó Alkonyat-filmek folytatásaként a Hajnalhasadás-ból két rész kerül majd a mozikba. Az írónő, Stephenie Meyer ugyanis ragaszkodott ehhez, ugyanakkor attól tartott, így sem sikerül majd vászonra vinni a teljes történetét, mivel Edward és Bella félig ember, félig vámpír kislánya, Renesmee szerepére lehetetlen gyerekszínészt találni. A lány ugyanis korához képest értelmileg jóval fejlettebb, a számítógépes animáció pedig nem lehet elég élethű. Végül Mackenzie Foy-ra esett a választás, a kislány pedig az ujjai köré csavarta a világot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, Nessie! ?❤️ #renesmee #bellaswan #edwardcullen #breakingdawnpart2 #thetwilightsaga

Noells. (@mytwilightsaga) által megosztott bejegyzés,

Több mint tíz év telt el azóta, a Renesmee-t alakító fiatal lány pedig gyönyörű nő lett! És ami egy színésznő esetében legalább ennyire fontos, sikeres. Tavaly ősszel már a 22-t töltötte MacKenzie Foy, Hollywood pedig már most retteghet. A férfiak viszont jobb, ha szemmel tartják őt, igaz, a fiatal színésznőről másfél szárnyra kelt a pletyka, beleszeretett egy kollégájába. A hírt azóta sem erősítette meg senki, igaz, nem is cáfolták. Most mégsem ezért került a címlapokra a fiatal színésznő.

Legfrissebb fotóján már rá sem ismerni szinte - új hajával egy gyönyörű bombázó!

FOTÓK: valóságos bombázó az Alkonyat gyereksztárja - új frizurája van!
  • Alkonyat Renesmee
  • Mackenzie Foy
  • Mackenzie Foy aés Calam Lynch
  • Mackenzie Foy
  • MacKenzie Foy

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra