"Ilyen a rák!" - Drámai képek a Bűbájos boszorkák végstádiumú sztárjáról

Bő nyolc éve jelentette be, rákos, majd két évvel később örömmel újságolta: gyógyulófélben van. Shannen Doherty most drámai videó kíséretében közölte: a betegség áttétes lett. Az agyát támadta meg. 

Shannen Doherty megdöbbentette a világot, miután 2015-ben bejelentette, rákos. A gyilkos kór ellen folytatott harcába ráadásul a világot is beavatta, a közösségi oldalára rendszeresen posztolt képeket az állapotával kapcsolatban. Az 52 éves színésznő aztán 2020-ban sokkolta újra a világot, a betegsége visszatért. Az orvosok sem jóval biztatták, ő azonban azóta is hitt a teljes felépülésben. Igaz, egy-egy interjúban már ő maga is úgy fogalmazott, hogy milyen álmai, vágyai maradtak már csak az életre. 

Mert nem titkolta egy percig sem: végstádiumos. Most ráadásul egy megrázó videó kíséretében sokkoló hírt közölt.

via GIPHY

A színésznő az elmúlt hónapokban már a közösségi oldalain sem úgy viselkedik, mint megszokhatták tőle. Számos, a betegsége során posztolt fotóje eltűnt az oldaláról. S míg korábban a kemoterápiás kezelsek alatt is bátran mutatkozott a nyilvánosság előtt, hogy másoknak erőt adjon, most már hosszú hetek telnek el a bejegyzései között. A leginkább a szerettei körében osztott eg az elmúlt hónapokban képeket, pedig ő ezalatt már mindvégig tudta, nagy a baj. A drámai bejelentés most két, megrázó videó kíséretében érkezett. 

A színésznő betegsége kiújult, az agyában képzettt áttéteket! 

SZÍVSZORÍTÓ VIDEÓ: a könnyeit nyelve fekszik az asztalon - végstádiumban szenved a színésznő
  • Shannen Doherty
  • Shannen Doherty betegség
  • Shannen Doherty
  • Shannen Doherty betegség

Címlapkép: Instagram/theshando

24 óra