Olyat mondott Bochkor Gábor Hargitai Beának, hogy a szava is elakadt - Videó

“Elég nagy baj lenne, ha ma is a szépségedből élnél…” - jegyezte meg Bochkor Gábor Harhitai Beának egy az internetre kerül videó alapján. A Naphire.hu felfedte a kijelentés hátterét is.

Parázs szócsata alakult ki az ATV #Bochkor szezonzáró adásában. A Naphire.hu szúrta ki a műsor promójában az ominózus mondatot, majd azt is kiderítették, mi volt az előzménye. A beszámolójuk szerint mindez a műsor elején történt, gyakorlatilag másodpercek alatt. "Ugyanis miután Bochkor gyakorlatilag “dream teamhez” hasonlítva bemutatta a vendégeit, Curtist, Németh Kristófot, Görög Zitát és Hargitai Beát, azonnal egy keményebb kérdéssel fordult a hölgyekhez" - írják.

“Ti régen, két szép hölgy, szoktátok egymást nézni és a háttérben fikázni?” - szólt az első kérdése, amit Hargitai Bea úgy értett, régen volt szép. De már hiába kérdezett vissza, Bochkor újabb kérdéssel próbálkozott, hogy világos legyen, mire gondol. “Aki a szépségéből élt, legalábbis az életének egy szakaszában, az biztos figyeli a többieket is, és akkor azt mondod, hogy…” - kezdte a műsorvezető, ám ekkor már az egykori modell határozottabban szólalt fel. “Már megint ez a… Bújtatottan hívsz minket öregnek, már másodjára az elmúlt 10 másodpercben” - kelt ki magából Bea, a Naphire.hu azonban úgy tudja, nagy összeveszés nem is lehetett volna az ügyből, hiszen gyakorlatilag mindenki nevetett a stúdióban.

Az ATV #Bochkor szezonzáró adása vasárnap este 20:50-kor kerül képernyőre a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Naphire.hu

24 óra